Inlägg utan titel

ibland känns det som att vi människor (inklusive mig själv) klagar för mycket. ett exempel är när saker inte går ens väg, vilket man kan förstå, man blir frustrerad. surheten kommer smygande och förstör hela ens dag, ens vecka, ja kanske till och med hela ens attitud mot livet. sämst är när man klagar och klandrar andra för ens egna misstag.  man hade nog mått så mycket bättre om man bara kunde slappna av och inse att saker och ting kommer gå åt helvete, vare sig man är beredd för det eller inte. musik är en grej som hjälper mig att slappna av, även när situationen är som sämst. för lyssnade jag mycket på "populär" musik, sånt som för tillfället var inne. men de senaste åren har jag släppt det helt, hatar radion, dom spelar sina fem låtar om och om igen. dåliga låtar.
finner att lite mindre kända musiker/band och även gamla och välkända kända, talar till mig mer.
undrar ofta vad det är med musik som ger folk de känslor de får, eller så är det kanske bara jag? nej tvivlar på det, musik berör oss alla på något sätt. undra om nån har forskat om ämnet? har dom säkerligen, verkar som att alla
har något typ av svar på allt nu för tiden, även om svaren inte alltid är hmmm sanna..

anyway, tänkte bara skriva lite eftersom jag inte skrivit på ett tag. lyssna gärna på Neil Young - Old Man, eller Pink Floyd - Hey You.



RSS 2.0